LUNCH VECKA 4

Kl.11-14  /  99:-
I dagens lunch ingår salladsbuffé, bröd samt kaffe och kakor.

Måndag

Lasagne. (G & L)


Tisdag

Kycklingrulle med tomat och mozzarella serveras med ris. (L)


Onsdag

Wallenbergare serveras med gröna ärtor, skirat smör, rårörda lingon samt potatispuré.  (G & L)


Torsdag

Bräckt fläsklägg serveras med rotmos samt pepparrotssås. (L)


Fredag

Biff Rydberg med twist.  


Veckans fisk

Torsk med äggsås serveras med kokt potatis samt citron. (L)


Veckans vegetariska

Grönsaksgryta med röda linser serveras med korianderaioli.


Veckans soppa 79:-

Champinjonsoppa med timjan. (L)


Kl. 11-16:

Veckans Burgare 99:-

The Goudafather- majonnäs, sallad, tomat, rå rödlök och goudaost.

Gnarlydressing 10:-/ Tryffelmayo 10:-/ Majonnäs 10: -


Kl. 11-16:

Caesar Sallad 119:-

Välj mellan kycklingfilé eller halloumi. Serveras med Gnarly caesardressing, romansallad, krispigt bacon, krutonger, ägg samt parmesan.